Het idee om DUTCH WOMEN iN CONCERT te gaan organiseren is geboren in de januari 2017.  We hebben dan al 10 jaar feesten en reizen georganiseerd waarin we talloze artiesten hebben geboekt. We zullen dit ook nog jaren blijven doen. Telkens waren de artiesten onderdeel van een programma of feest. Met DUTCH WOMEN iN CONCERT willen we dat omdraaien. Een concert waar de artiest het middelpunt van in. We doen dit op lokaties die we leuk vinden in samenwerking met de betreffende artiest.

Tessa Boomkamp, Phaedra Kwant en Astrid Akse vormen het sucesvolle trio The McChicks. Alle drie hebben zij een conservatorium opleiding genoten en hebben zij hun sporen verdiend als begeleiders van vele bekende artiesten en bands. Op 10 februari geven zij een liveconcert in de muziekzaal van Crea (Nieuwe Achtergracht 170 in Amsterdam) Dan pakken zij eens flink uit en laten zij op hun welbekende meeslepende en enthousiaste manier de zaal genieten van al het moois dat zij in hun mars hebben.


Blijf deze website in de gaten houden voor meer informatie en de start van de kaarten verkoop. We verwachten de zaal uitverkocht te krijgen, wees er dus op tijd bij.


Stuur een email als je per email op de hoogte gehouden wil worden. Klik Hier


DUTCH WOMEN in Concert is voor iedereen toegankelijk en dus niet alleen voor vrouwen.